Welkom

WELKOM
Welkom op de blog van het oudercomité van de Vrije Basisschool Ouwegem. Het oudercomité werd in het schooljaar van 2002- 2003 opgericht.
Via deze blog blijft iedereen op de hoogte van onze activiteiten, kun je leuke foto's bekijken, de leden contacteren enz ...

woensdag 10 oktober 2012

Maanlichttocht 1 /12/2012 i.s.m. Sinterklaas

Onze 3e familiezoektocht van zaterdag 1 december was, ondanks het slechte weer, een heel groot succes! 166 deelnemers, van jong tot oud(er), wandelden moedig in de koude regen op zoek naar de antwoorden van onze vergeetachtige Sinterklaas. "Hoe oud is de Sint? Waarom loopt hij over de daken? Waarom is zijn paard wit?....." In de controlepost in Huise was er een praktische proef en werden woorden met letterkoekjes gevormd. Een greep uit de vele, originele woorden: "autohulpproefje, familiedekbed, pauwenpluimpje, bolletjesschelp, bloeiwijzen, klaasbier, briefautomaat, ....". Twee zwarte pieten, per fiets, waren op zoek naar de Sint. Ook Sinterklaas, ondertussen al in de school aangekomen, was op zoek naar zijn 2 zwarte pieten. Nadat ze mekaar gevonden hadden en vele kindjes een stukje van de verjaardagstaart geknutseld hadden, werden de kaarsjes uitgeblazen! De zwarte pieten verlieten als eerste de zaal, want zij hadden nog een zware nacht voor de boeg! Ook Sinterklaas kon terug op pad nadat hij alle kindjes bedankt had om hem te helpen zijn geheugen op te frissen.
Hartelijk dank aan alle medewerkers en alle flinke stappers! Tot volgend jaar!
 
 
Enkele sfeerbeelden via onderstaande link:
 

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten