Welkom

WELKOM
Welkom op de blog van het oudercomité van de Vrije Basisschool Ouwegem. Het oudercomité werd in het schooljaar van 2002- 2003 opgericht.
Via deze blog blijft iedereen op de hoogte van onze activiteiten, kun je leuke foto's bekijken, de leden contacteren enz ...

maandag 4 maart 2013

Boekenfeest 3 maart 2013


Op zondag 3 maart organiseerden wij ons eerste BOEKENFEEST. Er was een BOEKENBAL (beurs) met bijna 1000 boeken en een BOEKENEXPO waar de boekenbeesten van verschillende kinderen van de school werden tentoongesteld. De kleuters genoten van een mooi verhaal bij Ritablabla, de kinderen van de eerste graad konden hun creativiteit botvieren bij Opa Pier op papier en voor de oudsten was er een lezing door topauteur Marc De Bel. In de aperitiefbar was er gelegendheid tot een BOEKENBABBEL met een hapje en een drankje en als apotheose van deze geslaagde voormiddag was er de onthulling van het Boekenbeest  http://www.youtube.com/watch?v=O3i8i5Ezrwo! De 3 ontwerpers, Alice, Lieselot en Elisa kregen een persoonlijk aandenken. Klik hier voor sfeerbeelden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten